Bemiddeling

Bemiddeling
“De docenten zijn echte specialisten in bemiddeling”
Willy Dillen
Bemiddeling

Bemiddeling

Een bemiddelde oplossing is beter dan een langdurige gerechtelijke procedure. Tijdens een bemiddeling gaan partijen zelf op zoek naar een oplossing voor hun conflict. Deze oplossing wordt hen dus niet ‘van bovenaf’ opgelegd door een rechter die hun concrete situatie slechts summier kent en vaak niet de tijd heeft om de gehele situatie te ontrafelen.

Zelf bemiddelaar worden? De basisopleiding van Pro Mediation benadert de algemene bemiddelingsprincipes vanuit een psychologische, deontologische en juridische invalshoek. Zo breng je als erkend bemiddelaar alle partijen rond de tafel, leg je de juiste, verbindende inzichten aan de dag en maak je ruimte voor een constructief gesprek.

Onze opleidingen bemiddeling

No items found.

Waarom bemiddeling bij Pro Mediation?

Veelzijdigheid
Pro Mediation onderscheidt zich van andere opleidingen in bemiddeling omwille van zijn veelzijdigheid. Conflicten worden benaderd vanuit verschillende perspectieven.
Professionals
Voor elk domein krijgt u les van professionals die gespecialiseerd zijn in hun materie. Onze docenten hebben stuk voor stuk ervaring in de praktijk.
Out of the box
We willen onszelf zijn en “out of the box” denken zodat communicatie-conflicten met onze visie kunnen opgelost worden.
Levenswijze
Wij geloven dat mediation niet alleen een techniek is, maar een levens-wijze, die mensen in hun leven een meerwaarde kan geven binnen een diverse samenleving.
Bemiddeling

Ontmoet onze docenten bemiddeling

Onze docenten bemiddeling hebben ervaring in het vak en leiden je op tot een echte Pro Mediator! Hieronder vind je al enkele van onze docenten.
Bekijk profiel
Founder en Coördinator
Fleur Goister
Bekijk profiel
Bestuurder
Michael De Herdt
Bekijk profiel
Psycholoog - hoofddocent
Jeroen Keymolen
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - hoofddocent
Joke De Neys
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - hoofddocent
Sophie Vanhemmens
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - hoofddocent
Dominique Renders
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - docent
Lieve Lagae
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - docent
Nic Clijmans

Wat anderen over onze bemiddeling zeggen

Schrijf een review
Bemiddeling
Willy Dillen
Erkend bemiddelaar
“Diepgaande basisopleiding in kleine groep. Opleidingsonderdelen worden gegeven door echte specialisten. Niet de makkelijkste weg, maar later merk je dat je stevig in je schoenen staat tijdens de specialisatie en als bemiddelaar.”
Bemiddeling
Bart Van Wassenhove
Toekomstig bemiddelaar
“Als niet-jurist had ik toch wat vrees voor de materie, maar de lesgevers zorgen voor een zeer bevattelijke manier van lesgeven. Zelfs in coronatijden een ideale mix van theorie en hands-on oefeningen.”
Bemiddeling
Sophie Vanhemmens
Advocaat-erkend bemiddelaar
“De verschillende lesgevers gaven elk op hun eigen manier en vanuit hun eigen invalshoek en ervaring een meerwaarde aan deze algemene basisopleiding. Bedankt voor deze kans!”

Op zoek naar bemiddeling?

Pro Mediation organiseert kwalitatieve, hands-on bemiddelingen. Ontdek de aankomende startdata!

Bekijk de opleidingen
Bemiddeling