Permanente Vormingen


Onze masterclasses onderscheiden zich door een gedegen opbouw, waarin theorie en praktijk hand in hand gaan met een persoonlijke touch. Wij bieden permanente vormingen aan in de klassieke specialisaties (familiale, sociale, ondernemings-en burgerlijke zaken) maar ook in andere sectoren.

Bemiddeling in de private en publieke bouwsector is sterk in opmars. Deze sector in bemiddeling is nog onontgonnen terrein. Pro Mediation beschikt over trainers met veel ervaring in hun vakgebied en/of werken in een internationale praktijk. Daardoor zal u als deelnemer een enorme voorsprong in ontwikkeling en ervaring verwerven. Naast het onderhouden van uw bemiddelingsvaardigheden wordt ook aandacht besteedt aan hybride vormen van ADR.

Wij bieden ook masterclasses aan in bemiddeling in familiaal vermogensrecht en familiebedrijven. Je verdiept je naast de juridische en financiële facetten ook in de psychologische en gedragswetenschappelijke aspecten van familieconflict.


  • Bemiddelaars erkend vóór 1 januari 2019 dienen tegen eind januari 2021 hun bewijs van 18 uur permanente vorming voor te leggen aan de commissie.
  • Bemiddelaars erkend tussen 1 januari 2019 en 31 december 2019 dienen tegen eind januari 2021 hun bewijs van 9 uur permanente vorming voor te leggen aan de commissie. Voor de periode van 2023 wordt wel een bewijs van 18 uur permanente vorming verwacht.
  • Bemiddelaars erkend vanaf 1 januari 2020 dienen tegen eind januari 2021 nog geen bewijs van permanente vorming voor te leggen aan de commissie. Zij dienen voor het eerst hun bewijs van 18 uur permanente vorming voor te leggen aan de commissie uiterlijk tegen eind januari 2023.
  • Bemiddelaars die reeds erkend zijn in een bepaalde specialisatie kunnen het attest van slagen met vrucht van een bijkomende specialisatieopleiding gebruiken om zowel een erkenning te verkrijgen in deze specifieke specialisatie, als voor de goedkeuring van hun 18 uur permanente vorming.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x