Scheiding bemiddeling in Ledeberg

De opleiding scheiding bemiddeling in Ledeberg betreft een dagopleiding die verspreid is over 5 dagen. In de specialisatie scheiding bemiddeling in Ledeberg verdiept u zich verder in de bemiddelingsprincipes vanuit een zowel psychologische, sociologische, deontologische als juridische invalshoek.

U volgt hierbij te allen tijde het gepaste communicatieproces en hanteert hiertoe uw toolbox van communicatievaardigheden. U verwerft de algemene principes inzake relatievorming en beëindiging, gezinshereniging en haar culturele aspecten met nieuwe vormen van ouderschap en weet dit te kaderen waar nodig in een scheiding bemiddeling.

Ik wil me inschrijven
Tevreden klanten
5/5

Doel en inhoud van de opleiding scheiding bemiddeling in Ledeberg

Als scheiding bemiddelaar in Ledeberg zal u in staat moeten zijn om een scheidingstraject op een gepaste wijze te kunnen begeleiden in elke relatievorm. In geval van een akkoord zal u voldoende onderlegd zijn om een juridisch correcte echtscheidingsovereenkomst (EOT) of ouderschapsplan te kunnen uitwerken. Eveneens bent u in staat om op een gepaste wijze met het vraagstuk persoonlijke alimentatie in een echtscheiding om te gaan wanneer dit aan bod zou komen.

  • U beheerst sociale en fiscale basisimplicaties
  • U kent de basis van erf- en huwelijksvermogensrecht
  • Toegang tot praktijkcases in de explore module
testimonial
"Diepgaande basisopleiding in kleine groep. Opleidingsonderdelen worden gegeven door echte specialisten. Niet de makkelijkste weg, maar later merk je dat je stevig in je schoenen staat tijdens de specialisatie en als bemiddelaar."
Willy Dillen
  —  
Erkend bemiddelaar
Scheiding bemiddeling in Ledeberg

Extra informatie over de opleiding scheiding bemiddeling in Ledeberg

Voor wie is deze opleiding?

Er zijn verschillende specialisaties in bemiddeling. Alvorens de specialisatieopleiding scheiding bemiddeling in Ledeberg te volgen dien je eerst de basisopleiding te doen. Onder onze algemene voorwaarden vind je in detail de toelatings- en erkenningsvoorwaarden terug.

Waar gaat de opleiding door?

De opleiding scheiding bemiddeling kan op verschillende locaties doorgaan in en rond Ledeberg. Alle opleidingen worden overdag gehouden in een rustige omgeving en zijn gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Voor de deelnemers die met de auto komen is er parkeerplaats voorzien in Ledeberg. Alle praktijkopleidingen zijn ingepland op fysieke locatie. De theorielessen kan je voortaan volgen van thuis uit. Die worden namelijk voor 30% digitaal georganiseerd op interactieve wijze. Ontdek de aankomende locaties via de knop onderaan.

Duur en prijs van de opleiding?

De specialisatie opleiding scheiding bemiddeling in is verdeeld over 5 dagen en vind overdag plaats nabij Ledeberg. De opleiding kost 1.875 € - 30% KMO of 562,5 = 1.312,5 € excl. BTW 21%, inclusief explore-pakket zonder meerkost ter waarde van 500€ netto. Pro Mediation is geregistreerd in de WSE kwaliteitsdatabank. Onze opleiding is geregistreerd in de opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives wat betekent dat de opleiding recht geeft op opleidingsverlof en opleidingscheques.

Bekijk de aankomende locatie's

Waarom de opleiding scheiding bemiddeling in Ledeberg volgen bij Pro Mediation?

Veelzijdigheid
Pro Mediation onderscheidt zich van andere opleidingen in bemiddeling omwille van zijn veelzijdigheid. Conflicten worden benaderd vanuit verschillende perspectieven.
Professionals
Voor elk domein krijgt u les van professionals die gespecialiseerd zijn in hun materie. Onze docenten hebben stuk voor stuk ervaring in de praktijk.
Out of the box
We willen onszelf zijn en “out of the box” denken zodat communicatie-conflicten met onze visie kunnen opgelost worden.
Levenswijze
Wij geloven dat mediation niet alleen een techniek is, maar een levens-wijze, die mensen in hun leven een meerwaarde kan geven binnen een diverse samenleving.
Scheiding bemiddeling in Ledeberg
testimonial
"Stevige basis-opleiding, die heel wat houvast biedt voor bemiddelaars in spe. Stelselmatig leert men ook hoe principes los te laten. Zo weet je als bemiddelaar de maatschappij met een open geest en respect voor ieders waarden te benaderen"
Frederic Baeckelandt
  —  
Erkend bemiddelaar

Ontmoet onze docenten voor de opleiding scheiding bemiddeling in Ledeberg

Onze docenten hebben ervaring in het vak en leiden je op tot een echte Pro Mediator! Hieronder vind je al enkele van onze docenten.
Bekijk profiel
Founder en Coördinator
Fleur Goister
Bekijk profiel
Bestuurder
Michael De Herdt
Bekijk profiel
Psycholoog - hoofddocent
Jeroen Keymolen
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - hoofddocent
Joke De Neys
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - hoofddocent
Sophie Vanhemmens
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - hoofddocent
Dominique Renders
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - docent
Lieve Lagae
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - docent
Nic Clijmans

Op zoek naar een opleiding scheiding bemiddeling in Ledeberg?

Pro Mediation organiseert kwalitatieve, hands-on erkende opleidingen in Ledeberg. Ontdek de aankomende startdata en hun locatie!

Schrijf me in!
Scheiding bemiddeling in Ledeberg