NIEUW: Pilot Bemiddeling in Arbeids- en Sociale Zaken.

W

e bewezen al meer dan eens het succes en de kwaliteit van onze opleidingen en vandaag kondigen we met veel enthousiasme onze allernieuwste opleiding aan: de Pilot Bemiddeling in Arbeids- en Sociale Zaken.

We namen de tijd om deze unieke opleiding met grote zorg te ontwikkelen tot iets uitzonderlijks. En we omringden ons met straffe professionals die deze specialisatie mee zullen dragen.

We zijn trots op ons nieuwe teamlid, Dominique Renders, bestuurder van Praatkracht, erkend sociaal bemiddelaar en trekker van deze opleiding. Ook Johan Peeters, Professor UHasselt Sociaal Recht, en Marc Calders, erkend sociaal bemiddelaar met uitgebreide ervaring in HRM vervoegen het team. Onze topdocenten Jeroen Keymolen, organisatiepsycholoog en Lieve Lagae, erkend bemiddelaar is sociale zaken, maken de groep compleet. Vanuit haar coördinerende rol blijft ook onze oprichtster Fleur Goister dicht betrokken.

Verwacht je aan een frisse en innovatieve benadering van en visie op conflictresolutie in het domein van arbeids- en sociale zaken, inclusief vakbondsgerelateerde kwesties. Deze opleiding zal deelnemers helpen een dieper inzicht te krijgen in de complexe uitdagingen binnen deze sector.

Wil je deel uitmaken van deze unieke pilotstart? Schrijf je dan nog snel in! Dominique en haar team starten op 25 oktober.

Samen zullen we de wereld van bemiddeling in arbeids- en sociale zaken transformeren. YES WE CAN! 💪

👉 Ga meteen naar de opleiding

#bemiddeling#HRM#mediation#onderhandeling#team#arbeidsrelaties#Yeswecan#samenwerken#adr#uniek#nieuw

Volg ons voor de laatste updates!

Of ontvang het laatste nieuws in je mailbox

Bedankt! Je krijgt het volgende nieuws in je mailbox.
Oeps, er ging iets mis!
Geen spam. U kan op elke moment uitschrijven.