Doel en inhoud van de

Handelsbemiddeling Sint-Laureins opleiding

Overal waar mensen zaken doen ontstaan vroeg of laat spanningen die kunnen uitmonden in ruzies en vijandelijkheden. Een conflict ontwikkelt zich door actie en reactie, en als het escaleert kan men uiteindelijk niet meer door één deur. Als deelnemer van de handelsbemiddeling Sint-Laureins opleiding hanteer je de basisbegrippen en de knipperlichten uit het verbintenissen- en contractenrecht en maak je deze eigen. Ook de andere ADR-methodes in ondernemingen zoals: Med-Arb, Arb-Med, escalatiemogelijkheid, arbitrage, bindende derdenbeslissing, DAB (dispute adjucation board)/ combinaties, zijn begrippen die voortaan in jouw woordenboek komen te staan. Je bent in staat om conflicten te kaderen en beseft dat ook in de commerciële zakelijke context betrokkenen emotioneel kunnen reageren, standpunten verharden en gebeurtenissen een eigen leven gaan leiden. We maken jullie dan ook vertrouwd met de psychologische processen die een individu kan ervaren bij conflicten n.a.v. onder meer een verbreking of niet uitvoering van een overeenkomst, tussen een klant en een opdrachtgever e.a.... Jullie zullen kunnen anticiperen op machtsverhoudingen, leiderschap en macht tussen individuen en groepen en inzicht krijgen op de impact van conflicten op het stressniveau en het welzijn van de betrokken partijen in de opleiding handelsbemiddeling Sint-Laureins.Het op verdiepende wijze inoefenen van alle trajectstappen met bijhorende vaardigheden binnen deze specialisatie bedraagt 50% van de contacturen. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan het belangengericht Harvard onderhandelen en integraal uitdiepen van het bemiddelingproces op de meest alomvattende wijze, inclusief het genereren van de opties, evalueren tot mogelijke oplossingen en dit tot aan de laatste fase van het juridisch correct opstellen van de dading. Wij maken filmopnames van deelnemers zodat u de ontwikkeling van uw skills op de voet kan volgen en bijschaven tijdens de lessen van de handelsbemiddeling Sint-Laureins.Pro Mediation onderscheidt zich van andere opleidingen omwille van zijn veelzijdigheid. Conflicten worden benaderd vanuit verschillende perspectieven: het juridische kader, de psychologische wetmatigheden en vanuit het bedrijfsleven.Voor elk domein krijgt u les van professionals die gespecialiseerd zijn in hun materie.

testimonial
"Diepgaande basisopleiding in kleine groep. Opleidingsonderdelen worden gegeven door echte specialisten. Niet de makkelijkste weg, maar later merk je dat je stevig in je schoenen staat tijdens de specialisatie en als bemiddelaar."
Willy Dillen
  —  
Erkend bemiddelaar
Handelsbemiddeling Sint-Laureins

Extra informatie over de opleiding handelsbemiddeling Sint-Laureins

Voor wie is deze opleiding?

Er zijn verschillende specialisaties in bemiddeling. Alvorens de specialisatieopleiding handelsbemiddeling in Sint-Laureins te volgen dien je eerst de basisopleiding te doen. Onder onze algemene voorwaarden vind je in detail de toelatings- en erkenningsvoorwaarden terug.

Waar gaat de opleiding door?

De opleiding handelsbemiddeling kan op verschillende locaties doorgaan in en rond Sint-Laureins. Alle opleidingen worden overdag gehouden in een rustige omgeving en zijn gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Voor de deelnemers die met de auto komen is er parkeerplaats voorzien in Sint-Laureins. Alle praktijkopleidingen zijn ingepland op fysieke locatie. De theorielessen kan je voortaan volgen van thuis uit. Die worden namelijk voor 30% digitaal georganiseerd op interactieve wijze. Ontdek de aankomende locaties via de knop onderaan.

Duur en prijs van de opleiding?

De specialisatie opleiding handelsbemiddeling in Sint-Laureins is verdeeld over 4,5 dagen en vindt overdag plaats nabij Sint-Laureins. De opleiding kost 1.875 € - 30% KMO of 562,5 = 1.312,5 € excl. BTW 21%, inclusief explore-pakket zonder meerkost ter waarde van 500€ netto. Pro Mediation is geregistreerd in de WSE kwaliteitsdatabank. Onze opleiding is geregistreerd in de opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives wat betekent dat de opleiding recht geeft op opleidingsverlof en opleidingscheques.

Bekijk de aankomende locatie's

Waarom de opleiding handelsbemiddeling in Sint-Laureins volgen bij Pro Mediation?

Veelzijdigheid
Pro Mediation onderscheidt zich van andere opleidingen tot sociale bemiddeling omwille van zijn veelzijdigheid. Conflicten worden benaderd vanuit verschillende perspectieven.
Professionals
Voor elk domein krijgt u les van professionals die gespecialiseerd zijn in hun materie. Onze docenten hebben stuk voor stuk ervaring in de praktijk.
Out of the box
We willen onszelf zijn en “out of the box” denken zodat communicatie-conflicten met onze visie kunnen opgelost worden.
Levenswijze
Wij geloven dat mediation niet alleen een techniek is, maar een levens-wijze, die mensen in hun leven een meerwaarde kan geven binnen een diverse samenleving.
Handelsbemiddeling Sint-Laureins
testimonial
"Stevige basis-opleiding, die heel wat houvast biedt voor bemiddelaars in spe. Stelselmatig leert men ook hoe principes los te laten. Zo weet je als bemiddelaar de maatschappij met een open geest en respect voor ieders waarden te benaderen"
Frederic Baeckelandt
  —  
Erkend bemiddelaar

Ontmoet onze docenten voor de opleiding handelsbemiddeling in Sint-Laureins

Onze docenten hebben ervaring in het vak en leiden je op tot een echte Pro Mediator! Hieronder vind je al enkele van onze docenten.
Bekijk profiel
Founder en Coördinator
Fleur Goister
Bekijk profiel
Bestuurder
Michael De Herdt
Bekijk profiel
Psycholoog - hoofddocent
Jeroen Keymolen
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - hoofddocent
Joke De Neys
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - hoofddocent
Sophie Vanhemmens
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - hoofddocent
Dominique Renders
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - docent
Lieve Lagae
Bekijk profiel
Erkend bemiddelaar - docent
Nic Clijmans

Op zoek naar een opleiding handelsbemiddeling Sint-Laureins?

Pro Mediation organiseert kwalitatieve, hands-on erkende opleidingen in Sint-Laureins. Ontdek de aankomende startdata en hun locatie!

Schrijf me in!
Handelsbemiddeling Sint-Laureins