Harvard gecertificeerd - PON Negotiation and Dispute Resolution

Harvard gecertificeerd - PON Negotiation and Dispute Resolution

In 1995 ontstond mijn passie voor onderhandeling en geraakte ik op jonge leeftijd vertrouwd met de Harvard principes van interest-based negotiation door mijn opleiding aan de Western Michigan University waar ik toen werd onderschreven onder de Dean's List. De afgelopen periode was dan ook een beetje thuiskomen nu ik het genoegen had te kunnen participeren aan Harvard Law School PON Negotiation and Dispute Resolution en het heeft geloond. Mijn skills zijn aangescherpt en verdiept om on the construction field bij BESIX TM COTU aan te wenden.

Volg ons voor de laatste updates!

Of ontvang het laatste nieuws in je mailbox

Bedankt! Je krijgt het volgende nieuws in je mailbox.
Oeps, er ging iets mis!
Geen spam. U kan op elke moment uitschrijven.