Onze opleidingen Permanente vorming bemiddeling in Wijnegem

Wetgeving, fiscaliteit en wetenschappelijk onderzoek is constant in beweging. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van bemiddeling op elk moment op punt staat, dienen bemiddelaars minimum 18 uur permanente vorming te volgen over een periode van 2 jaar. De bemiddelingscursussen van Pro Mediation geven je alle tips en tools mee om je bemiddelingscapaciteiten uit te breiden en aan te scherpen. Deze opleidingen rond permanente vorming bemiddeling vinden plaats in de buurt van Wijnegem.

100+
Deelnemers
20+
Jaren Ervaring
96%
Tevreden
Permanente vorming bemiddeling in Wijnegem

Erkende opleidingsinstantie voor permanente vorming bemiddeling in Wijnegem

Pro Mediation werd door de Federale Bemiddelingscommissie erkend als officieel opleidingsinstituut voor Wijnegem. De waarde van onze cursussen en certificaten komen overeen aan deze van universiteiten. De kwaliteit van onze masterclasses bemiddeling staat bij ons met stip op één!

Alle opleidingen

Waarom Pro Mediation?

Veelzijdigheid
Pro Mediation onderscheidt zich van andere opleidingen tot sociale bemiddeling omwille van zijn veelzijdigheid. Conflicten worden benaderd vanuit verschillende perspectieven.
Professionals
Voor elk domein krijgt u les van professionals die gespecialiseerd zijn in hun materie. Onze docenten hebben stuk voor stuk ervaring in de praktijk.
Out of the box
We willen onszelf zijn en “out of the box” denken zodat communicatie-conflicten met onze visie kunnen opgelost worden.
Levenswijze
Wij geloven dat mediation niet alleen een techniek is, maar een levens-wijze, die mensen in hun leven een meerwaarde kan geven binnen een diverse samenleving.
Permanente vorming bemiddeling in Wijnegem

Blijf up-to-date met een permanente vorming bemiddeling in Wijnegem

Bemiddeling heeft als voordeel dat partijen zelf naar een oplossing zoeken voor hun conflict. Deze oplossing wordt hen dus niet ‘van bovenaf’ opgelegd door een rechter die hun concrete situatie slechts summier kent en vaak niet de tijd heeft om alles te ontrafelen. De permanente vorming bemiddeling in Wijnegem in hier een uitbreiding op. Als erkend bemiddelaar heb je voldoende kennis op zak om doordacht geschillen op te lossen. Uiteraard kan je je nog verder verdiepen. Dankzij de specialisatieopleidingen van Pro Mediation tot familiaal, sociaal- en commercieel bemiddelaar los je conflicten op in elke setting.

Permanente vorming bemiddeling in Wijnegem
Bemiddeling iets voor jou?

Permanente vorming bemiddeling Wijnegem? Onze ervaren docenten scherpen je kennis op regelmatige basis aan!

Permanente vorming bemiddeling in Wijnegem

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf een review
Bas Van Olmen
Advocaat-vennoot bij Legisto – erkend bemiddelaar in familiale zaken
“Ook als advocaat komt deze ervaring en nieuwe kennis zeker van pas, dank aan het hele Pro Mediation team de opleiding en hotel Kasteel Solhof voor de goede ontvangst”
Karen Keuleers
Partner BDO Legal – Secretary General
“Bijzonder genoten van deze opleiding, een echte aanrader.”
Joris De Vos
Partner DLA Piper– erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken
“Ik heb de opleiding enerzijds als heel professioneel, onderbouwd en to the point ervaren en anderzijds ook heel warm, aangenaam en met veel enthousiasme gegeven. Bedankt en veel succes.”
Annemiek T’Jaeckx
Coach en marketeer - erkend bemiddelaar in familiale, burgerlijke en handelszaken
“Super waardevolle en interessante opleiding! Aanrader!”
Johan Bel
PPP Manager Europe C&A at BESIX Group SA – erkend bemiddelaar
“Deze vorming (masterclass in bouwzaken) is een aanrader voor iedereen die meer wil weten over bemiddeling in bouwzaken (Ook voor niet-juristen en niet-bemiddelaars)”
Wouter Van Driessche
Erkend bemiddelaar-advocaat-vennoot
“Ik wil de uiterst professionele aanpak gecombineerd met een aangename sfeer benadrukken. De vakkundige docenten zorgen voor een structuur en basis die onontbeerlijk is in de specialisaties. Een leerzame opleiding inclusief de gewenste praktische toepassingen met een sterke en behulpzame begeleiding.”
Brecht Saelens
Founding Director at Blackbird Import BV
“Professioneel team met duidelijk veel ervaring in de branche. De cursus is knap opgebouwd zodat tegen einde van de cursus je een duidelijk totaal beeld hebt van wat van je verwacht wordt als bemiddelaar. Goede ervaring”
Els Reubens
Advocaat-erkend bemiddelaar
“Praktisch gerichte opleiding met heel veel handvaten om in de dagelijkse praktijk toe te passen. Heel veel bijgeleerd en zou onmiddellijk de opleiding opnieuw volgen. Aanrader!”
Kelly Van Elslande
Advocaat-erkend bemiddelaar
“Na een intensieve basisopleiding ben ik fier om vanaf december 2021 deel uit te maken van jullie team als praktijkbegeleider. Deze opleiding heeft mij nieuwe deuren doen openen en kan deze alleen maar aanbevelen aan degene die nog in twijfel zijn voor deze materie.”
Ivan Van Cant
Communicatiecoach en gepensioneerde beroepsmilitair
“Dynamische groep met gedreven expert-docenten
Cursus Pro Mediation
Bert Janssen
Gerechtsdeskundige-erkend bemiddelaar
“Een theoretische en praktische bouwbemiddelingsbijscholing, positief ervaren: extra aandacht voor verzekeringsdeel en interesse van al de deelnemers”
Geurts Tamara
Advocaat-erkend bemiddelaar
“TOP TEAM VAN DOCENTEN. Ik vond het een SUPER 2-daagse waar ik heel veel van heb opgestoken. Docenten vulden elkaar prima aan, ook een leuke dynamische groep met veel interactie”
Willy Dillen
Erkend bemiddelaar
“Diepgaande basisopleiding in kleine groep. Opleidingsonderdelen worden gegeven door echte specialisten. Niet de makkelijkste weg, maar later merk je dat je stevig in je schoenen staat tijdens de specialisatie en als bemiddelaar.”
Bart Van Wassenhove
Erkend bemiddelaar
“Als niet-jurist had ik toch wat vrees voor de materie, maar de lesgevers zorgen voor een zeer bevattelijke manier van lesgeven. Zelfs in coronatijden een ideale mix van theorie en hands-on oefeningen.”
Sophie Vanhemmens
Advocaat-erkend bemiddelaar
“De verschillende lesgevers gaven elk op hun eigen manier en vanuit hun eigen invalshoek en ervaring een meerwaarde aan deze algemene basisopleiding. Bedankt voor deze kans!”
Marc Calders
Erkend Sociaal Bemiddelaar (werkconflicten) - Loopbaanbegeleider bij ITZU Career - Freelance consultant HR
“Een degelijke professionele training, een team van enthousiaste docenten met uitgebreide kennis en ervaring in hun vakgebied, veel praktijkoefeningen. Een ideale basis om bemiddeling op een hoger niveau te tillen.”
Djamila Mahlous
Legal IP Consultant - Erkend Bemiddelaar
“De les over deskundigen gaf mij een heel nieuw perspectief. Zij kunnen bijdragen aan een vruchtbare bemiddeling, vooral in de brainstorm / opties / oplossing fases. Ik heb methodieken geleerd om dit te faciliteren.”

Niet gevonden wat je zocht?

Neem gerust contact op met Pro Mediation. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Pro Mediation opleiding bemiddeling en praktijkbemiddeling