Onze opleidingen Permanente vorming bemiddeling in Brasschaat

Wetgeving, fiscaliteit en wetenschappelijk onderzoek is constant in beweging. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van bemiddeling op elk moment op punt staat, dienen bemiddelaars minimum 18 uur permanente vorming te volgen over een periode van 2 jaar. De bemiddelingscursussen van Pro Mediation geven je alle tips en tools mee om je bemiddelingscapaciteiten uit te breiden en aan te scherpen. Deze opleidingen rond permanente vorming bemiddeling vinden plaats in de buurt van Brasschaat.

100+
Deelnemers
20+
Jaren Ervaring
96%
Tevreden
Permanente vorming bemiddeling in Brasschaat

Erkende opleidingsinstantie voor permanente vorming bemiddeling in Brasschaat

Pro Mediation werd door de Federale Bemiddelingscommissie erkend als officieel opleidingsinstituut voor Brasschaat. De waarde van onze cursussen en certificaten komen overeen aan deze van universiteiten. De kwaliteit van onze masterclasses bemiddeling staat bij ons met stip op één!

Alle opleidingen

Waarom Pro Mediation?

Veelzijdigheid
Pro Mediation onderscheidt zich van andere opleidingen tot sociale bemiddeling omwille van zijn veelzijdigheid. Conflicten worden benaderd vanuit verschillende perspectieven.
Professionals
Voor elk domein krijgt u les van professionals die gespecialiseerd zijn in hun materie. Onze docenten hebben stuk voor stuk ervaring in de praktijk.
Out of the box
We willen onszelf zijn en “out of the box” denken zodat communicatie-conflicten met onze visie kunnen opgelost worden.
Levenswijze
Wij geloven dat mediation niet alleen een techniek is, maar een levens-wijze, die mensen in hun leven een meerwaarde kan geven binnen een diverse samenleving.
Permanente vorming bemiddeling in Brasschaat

Blijf up-to-date met een permanente vorming bemiddeling in Brasschaat

Bemiddeling heeft als voordeel dat partijen zelf naar een oplossing zoeken voor hun conflict. Deze oplossing wordt hen dus niet ‘van bovenaf’ opgelegd door een rechter die hun concrete situatie slechts summier kent en vaak niet de tijd heeft om alles te ontrafelen. De permanente vorming bemiddeling in Brasschaat in hier een uitbreiding op. Als erkend bemiddelaar heb je voldoende kennis op zak om doordacht geschillen op te lossen. Uiteraard kan je je nog verder verdiepen. Dankzij de specialisatieopleidingen van Pro Mediation tot familiaal, sociaal- en commercieel bemiddelaar los je conflicten op in elke setting.

Permanente vorming bemiddeling in Brasschaat
Bemiddeling iets voor jou?

Permanente vorming bemiddeling Brasschaat? Onze ervaren docenten scherpen je kennis op regelmatige basis aan!

Permanente vorming bemiddeling in Brasschaat

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf een review
Willy Dillen
Erkend bemiddelaar
“Diepgaande basisopleiding in kleine groep. Opleidingsonderdelen worden gegeven door echte specialisten. Niet de makkelijkste weg, maar later merk je dat je stevig in je schoenen staat tijdens de specialisatie en als bemiddelaar.”
Bart Van Wassenhove
Erkend bemiddelaar
“Als niet-jurist had ik toch wat vrees voor de materie, maar de lesgevers zorgen voor een zeer bevattelijke manier van lesgeven. Zelfs in coronatijden een ideale mix van theorie en hands-on oefeningen.”
Sophie Vanhemmens
Advocaat-erkend bemiddelaar
“De verschillende lesgevers gaven elk op hun eigen manier en vanuit hun eigen invalshoek en ervaring een meerwaarde aan deze algemene basisopleiding. Bedankt voor deze kans!”
Ivan Van Cant
Communicatiecoach en gepensioneerde beroepsmilitair
“Dynamische groep met gedreven expert-docenten
Cursus Pro Mediation
Bert Janssen
Gerechtsdeskundige
“Een theoretische en praktische bouwbemiddelingsbijscholing, positief ervaren: extra aandacht voor verzekeringsdeel en interesse van al de deelnemers”
Geurts Tamara
Advocaat-erkend bemiddelaar
“TOP TEAM VAN DOCENTEN. Ik vond het een SUPER 2-daagse waar ik heel veel van heb opgestoken. Docenten vulden elkaar prima aan, ook een leuke dynamische groep met veel interactie”
Brecht Saelens
Founding Director at Blackbird Import BV
“Professioneel team met duidelijk veel ervaring in de branche. De cursus is knap opgebouwd zodat tegen einde van de cursus je een duidelijk totaal beeld hebt van wat van je verwacht wordt als bemiddelaar. Goede ervaring”
Els Reubens
Lawyer at SR Advocaten
“Praktisch gerichte opleiding met heel veel handvaten om in de dagelijkse praktijk toe te passen. Heel veel bijgeleerd en zou onmiddellijk de opleiding opnieuw volgen. Aanrader!”
Kelly Van Elslande
Advocaat-bemiddelaar
“Na een intensieve basisopleiding ben ik fier om vanaf december 2021 deel uit te maken van jullie team als praktijkbegeleider. Deze opleiding heeft mij nieuwe deuren doen openen en kan deze alleen maar aanbevelen aan degene die nog in twijfel zijn voor deze materie.”
Marc Calders
Erkend Sociaal Bemiddelaar (werkconflicten) - Loopbaanbegeleider bij ITZU Career - Freelance consultant HR
“Een degelijke professionele training, een team van enthousiaste docenten met uitgebreide kennis en ervaring in hun vakgebied, veel praktijkoefeningen. Een ideale basis om bemiddeling op een hoger niveau te tillen.”

Niet gevonden wat je zocht?

Neem gerust contact op met Pro Mediation. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Pro Mediation opleiding bemiddeling en praktijkbemiddeling