Basisopleiding bemiddelaar

Er zijn verschillende specialisaties in bemiddeling. Alvorens een specialisatieopleiding te volgen dien je eerst de basisopleiding te doen. De basisopleiding bemiddeling kan op twee locaties, in Aartselaar, nabij Antwerpen en in Gent. Beide opleidingen worden overdag gehouden in een rustige omgeving en zijn gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Voor de deelnemers die met de auto komen is er parkeerplaats voorzien (gratis in Aartselaar).

Basisopleiding bemiddelaar te Aartselaar (Antwerpen)

Deze opleiding is overdag en vindt plaats nabij Antwerpen in het hotel kasteel Solhof van Aartselaar. Ze is verdeeld over 10 dagen.

  • Van 8 februari 2021  09:00 tot 27 april 2021  18:00
  • Prijs : 2.500 € exclusief BTW, KMO-portefeuille mogelijk
  • Voor detail inhoud programma + alle data - klik hieronder


Basisopleiding bemiddelaar te Gent

Deze opleiding is overdag en vindt plaats te Gent (actueel online overgeschakeld wegens Covid19). Ze is verdeeld over 10 dagen.

  • 2020: van 7 september 2020  09:00 tot 10 december 2020  18:00
  • 2021: van 6 september 2021 09:00 tot 13 december 2021 18:00 
  • Prijs : 2.500 € exclusief BTW, KMO-portefeuille mogelijk
  • Voor detail inhoud programma + alle data - klik hieronder


Routebeschrijving

Hotel Kasteel Solhof

Met het openbaar vervoer

Vanuit Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats (500 meter van het Centraal Station), kan je bus 180, 181 en 183 nemen. Die vertrekken allemaal gemiddeld om het kwartier/halfuur. Je moet afstappen aan halte Baron van Ertbornstraat. Deze halte is aan het kasteel.

U hoeft dus niet over te stappen.

Overnachten

Hotel Kasteel Solhof is een luxe herenhuis, gelegen in de rustige omgeving van een park. Het hotel ligt 15' rijden van het centrum van Antwerpen en 30' van Brussel. De kamers hebben een ruime marmeren badkamer met zachte handdoeken en gratis internet zodat u na de opleiding (indien u zou overnachten) tot innerlijke rust kan komen (https://solhof.be). Er is een 18-holes golfbaan op 2 minuten afstand.

Parkeren

Er is meer dan voldoende gratis parkeerplaats  op de parking op het domein van het kasteel zelf. Oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar.

Park Office te Gent

Klik op de foto om de locatie te zien.

Met het openbaar vervoer

Vlot bereikbaar zowel vanuit het Sint-Pietersstation als de Dampoort, vlotte verbinding met de tram (ongeveer 10' van het station).

Parkeren

Straatparkeren kan in de straat en onmiddellijke omgeving aan € 6 (dagtarief). Wie graag in een ondergrondse parkeergarage staat kan op 6 min wandelen van de locatie terecht op parking Ramen (P8).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x