Yeliz Güner
Erkend bemiddelaar - praktijkbegeleider

Yeliz Güner

Erkend bemiddelaar in familiale, burgerlijke en ondernemingszaken. Advocaat

“Pro Mediaton is voor mij een balans tussen kennis en héél véél oefening om bij eenieder het beste naar boven te halen want elke bemiddelaar heeft zijn of haar eigen stijl”

Yeliz is in 2007 als advocaat aan de balie van Gent gestart en legde zich toe op verschillende rechtstakken.

Door de jaren heen heeft zij, naast permanente juridische opleidingen, een ruime professionele ervaring opgedaan als allround advocaat, bewindvoerder, schuldbemiddelaar, jurist en beleidsmedewerker en dit in verschillende sectoren, onder meer het OCMW, CAW, FOD Justitie,  en politieke kabinetten. Na haar laatste functie als referendaris binnen het ressort van het Hof van Beroep Gent keerde ze terug naar de advocatuur. Ditmaal met een nieuw project, namelijk om ‘mediation’ te integreren in haar advocatenpraktijk.

Het is duidelijk dat Yeliz zeer sociaal en mensgericht is. Zij ging in het verleden engagementen aan als vrijwilliger bij Amnesty International, was raadslid Vlaamse onderwijsraad, ondervoorzitter cultuurraad Gent, ondervoorzitter adviesraad etnisch-culturele minderheden, raadslid OCMW Gent en als raadslid voor Stad Gent en wordt niets voor niets door anderen omschreven als een integer persoon met een zeer open houding en communicatie.

“Een diverse bagage hebben, zorgt voor een beter inzicht in de mens, de samenleving, maar vooral in jezelf. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om jezelf te blijven… op je werk, thuis, bij vrienden of familie, in alle rollen die je opneemt. Authentiek zijn, brengt je meer geluk. Ik ben trots op mijn reeds afgelegde weg, dankbaar voor wat ‘is’ en nog zal komen en zeer verheugd om mij te mogen aansluiten als praktijkbegeleider bij Pro Mediation.”
door 
Yeliz Güner

Recente Blog Posts

No items found.