Wilfried Mestdagh

Wilfried Mestdagh, in memoriam, was erkend familiaal bemiddelaar met een eigen praktijk sinds begin 2015.
Hij heeft zijn opleiding toegepaste psychologie in het klinische werkveld voltooid aan de AP hogeschool te Antwerpen. Vervolgens heeft hij zijn opleiding als familiaal bemiddelaar voltooid waarna hij nog talloze therapeutische opleidingen, zoals gezinsbegeleiding, systeemtheoretisch counseling, relatietherapie, hypnotherapie e.a. volgde. Hij was een veelgevraagd spreker in de bemiddelingswereld .Naast zijn werk als bemiddelaar gaf hij ook trainingen in de basismodule bemiddeling en de specialisatie familiale bemiddeling, onder meer bij Pro Mediation. Verder gaf hij regelmatig workshops voor permanente opleiding van bemiddelaars.

Naast bemiddelen legde Wilfried zich ook toe op fiscale optimalisaties voor ouders na scheiding en berekeningsmethoden voor kindkosten en alimentatie. 

Ten slotte was Wilfried ook actief in de permanentiedienst als trajectkeuzebemiddelaar in de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen om een conflict in de goede banen te begeleiden. Hij nam zelf deel aan de permanenties en speelde er ook een voortrekkersrol in.  

Ook in Pro Mediation had hij een prominente rol. Hij  wordt erg gemist en zal nooit vergeten worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x