Vera Steyvers

Scheiden heeft een enorme impact op een mensenleven. Zo’n ingrijpende gebeurtenis kan je niet regelen met juridische kennis alleen. Er komt heel wat meer bij kijken…

Vera behaalde haar master in de rechten aan de Universiteit te Gent. Begin 2006 startte zij haar werkzaamheden als jurist op een notariskantoor en in 2007 behaalde zij een Manama in het Notariaat aan de VUB.

Als notarieel juriste heeft Vera een zeer ruime ervaring opgebouwd in onder meer alle soorten familiale zaken, vereffeningen-verdelingen van huwelijksvermogen, erfenissen, toebedelingen van onroerend goed na beëindiging van een relatie etc…

De ervaring dat een traditionele aanpak van familierechtelijke zaken voor alle betrokken partijen een slopende weg kan vormen, wekte de interesse in een heel andere manier van conflictoplossing: bemiddeling.

Vera runt haar eigen een bemiddelingspraktijk te Antwerpen waarin een multidisciplinaire aanpak een uitgesproken plaats heeft.

Sinds 2017 zetelt Vera in de Raad van Bestuur van “Uw Bemiddelaars”, een vereniging van erkende bemiddelaars, verspreid over heel Vlaanderen. Door een netwerk te vormen van gedreven en ervaren bemiddelaars, in allerlei uiteenlopende specialisaties, tracht de vereniging het concept van bemiddeling beter bekend te maken bij een breed publiek.

www.verasteyvers.bewww.scheidingspraktijk.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x