Maatregelen FBC wegens Covid 19


Door de opkomst van het Corona-virus heeft de Federale Bemiddelingscommissie beslist dat de opleidingsprogramma’s, die erkend werden onder de Wet van 21 februari 2005 evenals deze die erkend werden na de publicatie van de beslissing van 30 augustus 2019, erkend blijven tot 31 augustus 2021. 

Pro Mediation hanteert haar basismodule conform de nieuwe criteria op co-existerende wijze van de beide opleidingsprogramma's (80u) met optiemogelijkheid tot uitbreiding van praktijkoefening en ondersteuning van stagemogelijkheden. Zij  volgt de richtlijnen van de FBC op de voet op en moduleert waar nodig. Voor de familiale opleiding hanteert Pro Mediation conform de nieuwe criteria 60u. 

Update Permanente vorming. Het Bureau van de FBC heeft wegens de gezondheidscrisis beslist om een verlenging toe te staan van de uiterste datum voor indiening van jullie dossier van permanente vorming voor de periode 2019-2020 tot en met 30 juni 2021 indien uw dossier permanente vorming op 31 januari 2021 NIET volledig is.

Pro Mediation. Building Bridges.

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x