Testimonials

"Ik houd leuke herinneringen over aan de basisopleiding tot bemiddelaar via Pro Mediation. In de opleiding stond bewustwording rond de eigen ik centraal. Dit heeft ertoe geleid dat ik meer inzicht en zelfvertrouwen in mezelf heb gekregen. 

Er was een goed evenwicht tussen theorie en praktijkoefeningen/rollenspelen.

Het niveau van de lectoren was zeer hoogstaand. 

Ook wat betreft nazorg kan ik nog steeds bij hen terecht.

Kortom de opleiding was intensief, maar onvergetelijk.

Ik zou de basisopleiding tot bemiddelaar via Pro Mediation dan ook ten zeer aan anderen willen aanraden.

Ondertussen ben ik zelf erkend als familiaal bemiddelaar.

Kelly Van Elslande, Advocaat-bemiddelaar, Basisopleiding Bemiddelaar januari tot mei 2020"

...

Diepgaande basisopleiding in kleine groep. Opleidingsonderdelen worden gegeven door echte specialisten. Niet de makkelijkste weg, maar later merk je dat je stevig in je schoenen staat tijdens de specialisatie en als bemiddelaar.’

Willy Dillen, erkend bemiddelaar 

...

“Door deze opleiding zijn mijn ogen nog meer geopend hoe betekenisvol een bemiddeling kan zijn.

Ook persoonlijk ben ik gegroeid en heb ik inzichten verkregen die ik voordien niet had. Het werd gestructureerd en logisch opgebouwd waar alle facetten aan bod kwamen.

De verschillende lesgevers gaven elk op hun eigen manier en vanuit hun eigen invalshoek en ervaring een meerwaarde aan deze algemene basisopleiding. Bedankt voor deze kans!”

Sophie Vanhemmens, advocaat-erkend bemiddelaar

...

"Heel goeie basisopleiding. De docenten zijn stuk voor stuk “eager” om hun kennis en ervaring te delen, waardoor je een stevige basis krijgt op psychologisch, deontologisch en juridisch vlak. De vele praktijkcases maken de leerstof behapbaar. De aangereikte modellen zijn ook buiten een bemiddelingscontext toepasbaar, waardoor je er als professional echt iets aan hebt". 

Wouter Van Praet

...


"Al van bij de eerste telefonische kennismaking had ik een goed gevoel bij de aanpak van Pro Mediation. Fleur gaf mij een duidelijke en correcte uitleg en was stipt in de beloofde opvolging.
Als niet-jurist had ik toch wat vrees voor de materie, maar de lesgevers zorgen voor een zeer bevattelijke manier van lesgeven. Zelfs in coronatijden een ideale mix van theorie en hands-on oefeningen.
Duidelijk is dat ze het keurmerk van opleidingscenter tot “erkend bemiddelaar” alle eer aandoen".


Bart Van Wassenhove, toekomstig bemiddelaar in opleiding

...

"Stevige basis-opleiding, die heel wat houvast biedt voor bemiddelaars in spe. Stelselmatig leert men ook hoe principes los te laten. Zo weet je als bemiddelaar de maatschappij met een open geest en respect voor ieders waarden te benaderen"

Frederic Baeckelandt, gerechtsdeskundige, erkend bemiddelaar

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x